Kattoremontilla täysi toimivuus takaisin katollesi – laadukkaat kattotyöt toimittaa Plus Kattopalvelu

Plus Kattopalvelultamme saat huippulaadukkaat kattotyöt

Onko edessä kattoremontti, katon uusiminen tai muita kattotöitä? Kattotöitä tarvitaan kaikilla katoilla ja milloin mistäkin syystä. Erityisesti monet ympäristön rasitukset laittavat katepinnan lujille, olipa kyseessä huopakatto, tiilikatto tai peltikatto. Lämpötilanvaihtelut iskevät katon sekä läpivientien tiivistyksiin, auringon uv-säteily paahtaa kattoa voimalla, ja sammal nakertaa saumoja sekä katepintaa. Katolle kulkeutuu suuria määriä lunta, jäätä, sade- ja sulamisvesiä. Ruostetta ja sammalta kutsuvat luokseen kattopinnassa kosteana muhivat lehdet, neulaset ja muu irtoroska, ja lisäksi kate likaantuu muun muassa noen, tuhkan, humuksen, hiekan ja siitepölyn vaikutuksesta. Myrsky voi riepotella uuden ja terveenkin katon äkkiä korjauskuntoon. Jatkuva kulutus vuoden jokaisena päivänä heikentää pikkuhiljaa katon kuin katon käyttövarmuutta ja voi vaikuttaa esimerkiksi vedenpitävyyteen. Tiili rapautuu, huopa reikiintyy ja peltipinta syöpyy. Kun katolta löytyy mitä tahansa epäkohtia, hoida kattotyöt ajoissa, ennen kuin ongelmat ehtivät yläpohjaan ja rakenteisiin saakka. Siinä vaiheessa kun kärsinyttä kattoa ei enää pelkkä huolto tai korjaus kohenna, tilanteen pelastaa kattoremontti ja katon kattava uusiminen.

Plus Kattopalvelulta saat korkealaatuisena avaimet käteen- palveluna kattoremontit, katon asennukset ja uusimiset sekä muut tarvittavat kattotyöt. Katon mallilla ja materiaalilla sekä rakennuksen tyypillä ei ole väliä, vaan korjaamme, uusimme ja remontoimme kaikki kohteet ja profiilit. Jyrkän tai loivan katon uusiminen, korkeiden ja matalien rakennusten kattoremontit, satulakatot ja tasakatot, pulpetti-, auma- sekä mansardikatot onnistuvat kaikki taitavilta ammattilaisiltamme siististi ja sujuvasti. Työskentelemme tottuneesti huopakatoilla, palahuopakatoilla, tiilikatoilla sekä peltikatoilla, aina katemateriaalin ehdoilla ja katteen ominaispiirteet huomioon ottaen. Teemme kattoremontit ja kattotyöt kaikenluonteisille kohteille omakotitaloista paritaloihin ja kesämökkeihin sekä kaikkiin piha- ja ulkorakennuksiin: autotalleihin, varastoihin, pyöräkatoksiin, pihasaunoihin ja niin edelleen. Tarvittiinpa katollesi yhden lappeen täsmäkorjaus tai laaja yläpohjan totaalisaneeraus, kauttamme saat asiantuntevat ja kokeneet tekijät työhön. Kattoremontin yhteydessä toteutamme osaavasti myös muut kaipaamasi parannukset, rakennemuutokset ja kattovarustelujen asennukset, ja tarvittaessa vaihdamme vaikka kattomuodon tai -materiaalin kokonaan toiseen. Toimitamme katon asennukset, huollot, korjaukset, uusimiset sekä kaikki muutkin kattotyöt luotettavana laatupalveluna.

Kattosi täysi tiiveys ja toimivuus on meille sydämen asia. Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluukin, että kaikkien kattotöiden, suurten ja pienten, yhteydessä tarkastamme samalla veloituksetta läpi koko katon. Tilasitpa meidät siis tiivisteitä vaihtamaan tai rännejä puhdistamaan, niin töiden lomassa katsastamme aina myös katon saumat, jiirit, läpiviennit, pellitykset ja kattotuotteet sekä katon yleisen kunnon. Jos yläpohjaan on pääsy, kurkkaamme samalla tilanteen aluskatteen, eristeiden ja rakenteiden osalta. Mikäli sitten havaitsemme korjattavaa esimerkiksi poistoputkissa tai otsalaudoissa, kerromme asiasta sinulle, ja annamme edullisen tarjouksen tarvittavista toimenpiteistä. Täyden palvelun kattourakointimme säästää sinulta sekä aikaa että rahaa, kun katto tulee kerralla kuntoon harjalta räystäille saakka. Käyntimme jälkeen on katollesi taattu kokonaisvaltainen käyttövarmuus.

Ajoissa toteutettu kattoremontti on myös taloudellisesti järkevä sijoitus tulevaisuuteen. Olipa kyseessä peltikatto, tiilikatto tai huopakatto, niin katon uusimisella lunastat talolle turvaa useiksi vuosikymmeniksi. Plus Kattopalvelu suorittaa kattoremontin asiakaslähtöisenä ammattipalveluna, siistillä ja kestävällä työnjäljellä sekä sovitussa aikataulussa pysyen. Meidän työtämme ei tarvitse kenenkään tulla jälkikäteen korjailemaan, eikä katolta löydy virheasennuksia sen enempää kuin muitakaan ikäviä yllätyksiä – tästä vakuudeksi annamme remontille aina kattavan laatutakuun. Myös valmistajan omat materiaalitakuut pysyvät voimassa, kun tarkat ja taitavat asentajamme hoitavat katon uusimisen. Kattoremontin kustannuksiin on sivujemme kautta haettavissa joustavampaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja meillä teetetyt kattotyöt kuuluvat lisäksi kotitalousvähennyksen piiriin yksityisasiakkaan verotuksessa. Älä jää odottelemaan, että katto hapertuu täysin käyttökelvottomaksi, vaan vältä kosteusvauriot ja homeongelmat ryhtymällä toimiin ajoissa. Kattoremontti, katon asennus ja uusiminen taidokkaalla toteutuksella takuutyönä – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme kattotöistä!

Katon asennus ja uusiminen harjatiivisteestä höyrynsulkuun kattavalla tietotaidolla ja materiaalin mukaan

Huopakaton uusiminen, peltikaton vaihto, tiilikaton asennus ja uusiminen vai palahuopakaton vaihto? Katon asennus ja uusiminen kuuluu kattotöistä kokonaisvaltaisimpiin, mutta eri kohteissa se voi olla eriasteista. Joskus kyse on ensikaton asennuksesta, toisinaan tehdään pelkästään ulkokaton uusiminen eli vesikaton remontti, kun taas toiset kohteet vaativat laaja-alaisia saneeraustoimia ja katon täydellistä uusimista alusrakenteita myöten. Katon asennus ja uusiminen saattaa jopa tarkoittaa katon vaihtoa nykyisestä täysin toisenlaiseen. Plus Kattopalvelu suorittaa avaimet käteen- palveluna katon asennukset ja uusimiset kaikille katoille ja rakennuksille – omakotitaloille, kesämökeille ja piharakennuksille, jyrkille ja loiville katoille, tasa- ja taitekatoille, tarvittiinpa sitten yhden lappeen uusimista tai koko katon vaihtoa. Katon asennus ja uusiminen toteutetaan katon materiaalin ja kunnon sitä vaatiessa, kuitenkin viimeistään, kun käyttöikä on katolta lopussa, ja kun huolloilla tai korjauksilla ei enää saada merkittävää parannusta aikaan. Tuliterän, tiiviin turvan lisäksi katon uusiminen tuo mukanaan tavallisesti myös arvokkaita lisähyötyjä: esimerkiksi energiatehokkuus kasvaa, jolloin lämmityskulut pienenevät ja asumismukavuus kohentuu entisestään.

Katon asennus ja uusiminen hoituu Plus Kattopalvelulta ammattitaitoisesti kaikille katemateriaaleille. Palahuopakaton tai huopakaton uusiminen, tiilikaton vaihto tai peltikaton uusiminen – jokaisessa tarvitaan vahvaa tuotetuntemusta ja käytännössä hankittua tietotaitoa. Kaikille katemateriaaleille on asetettu esimerkiksi tietty minimikaltevuus, eli pienin mahdollinen kulma, jossa katto voidaan asentaa niin, että materiaali vielä toimii tarkoituksenmukaisella tavalla. Eri korkeudet ja kaltevuudet vaativat myös eri määriä lumiesteitä sekä muita kattoturvatuotteita. Katon uusimisessa katemateriaali vaikuttaa muun muassa siihen, millä tavalla läpiviennit ja aluskate asennetaan sekä miten kattotuotteet kiinnitetään alustaansa. Meiltä löytyy aina materiaalin mukaan valitut tarvikkeet, työmetodit ja kalusto, sekä taitavat asentajat ja kattopeltisepät työhön. Ruuvaamme profiilipeltikatot, kiinnitämme lukkosauma- ja konesaumakatteet, ladomme katolle betonitiilet tai savitiilet, naulaamme ja liimaamme paikoilleen palahuopakatot sekä hitsaamme tiiveiksi sileästä bitumikermistä asennettavat rullahuopakatot.

Katon asennus ja uusiminen on vaativa tehtävä, erityisesti, mikäli korjaustarve käsittää myös yläpohjan ja aluskatteen. Menestyksekäs kattoremontti edellyttää aina kattavaa ymmärrystä katon rakenteesta ja toiminnasta. Laadukas, oikein rakennettu yläpohja on täysin välttämätön katon toimivuudelle: lujat rakenteet ottavat vastaan voimakkaat myrskytuulet ja painavan lumikuorman, ja riittävä eristys kattorakenteissa huolehtii energiatehokkuudesta sekä paloturvallisuudesta. Aluskatetta puolestaan tarvitaan tiivistämään katon jiirit, läpiviennit sekä muut vuotoalttiit elementit sekä poistamaan ulkoa ja sisältä päin tuleva kosteus rakenteista. Plus Kattopalvelulta löytyy kattava asiantuntemus myös katon uusimiseen alusrakenteiden ja yläpohjan osalta. Asennamme aluskatteen oikeasta suunnasta, oikein päin sekä täsmälleen oikealle kireydelle riittävistä limityksistä myös huolehtien. Rakennamme jokaisen läpiviennin kuntoon ylösnostoja ja tiivistekappaleita myöten. Toteutamme viimeisen päälle kaikki katon otsalaudat, harjatiivisteet, päätylevyt, jiirit, pellitykset ja muut yksityiskohdat, sekä varmistamme yläpohjaan asianmukaisen tuuletuksen ja eristyksen.

Katon asennuksen ja uusimisen lomassa kannattaa kartoittaa myös mahdollinen tarve kattoturvatuotteille sekä muille toimivuutta parantaville kattovarusteluille. Asennamme hormia suojaamaan piipunhatut ja -pellitykset tai yläpohjan turvaksi pieneläinesteet. Päivitämme kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, lumiesteet ja kattosillat, joita jo lakikin saattaa edellyttää katon kaltevuudesta riippuen. Vaihdamme vesikourut, syöksytorvet sekä muut sadevesijärjestelmän osat. Tai ehkä haaveissasi on ollut huonetilaa avartava kattovalokupu tai aurinkopaneelit omavaraisempaan energiantuotantoon? Kattovarustelujen asennus ja päivitys on edullista ja vaivatonta katon uusimisen yhteydessä, joten hyödynnä samalla tilaisuus kohentaa kattosi toimivuutta. Kerro meille toiveesi ja visiosi, niin asennamme kattosi kuntoon myös kattovarustelujen osalta!

Kattoremontit huopakatolle, palahuopakatolle, peltikatolle ja tiilikatolle, kaikenkokoisille ja -tyyppisille kohteille

Plus Kattopalvelulta saat peltikattoremontit, tiilikattoremontit, huopakattoremontit sekä palahuopakattoremontit ulkokaton uusimisesta katon täydelliseen saneeraukseen alusrakenteita myöten. Suunnittelemme ja suoritamme jokaisen kattoremontin yksilöllisellä palvelulla kaikkia materiaaleja, menetelmiä, tuotteita, tarvikkeita sekä työkoneita  myöten, joten aloitamme remontin aina katon perusteellisella kartoituksella. Kun jätät meille tarjouspyynnön kattoremontista, avaa siis tilannetta tarkemmin ja kerro myös sinulla olevista toiveista katon uusimisen suhteen. Kartoitamme kattosi kunnon kokonaisvaltaisesti, ja tarvittaessa ammattilaisemme tulee paikan päälle tutkimaan tilanteen. Saamiemme tietojen ja tekemiemme havaintojen pohjalta laadimme urakasta työsuunnitelman sekä laskemme edullisen tarjouksen kattoremontista.

Olipa kyseessä huopakattoremontti, peltikattoremontti tai tiilikattoremontti, yksi kysytyimmistä asioista on ymmärrettävästikin kattoremontin hinta. Kattoremontin kustannuksia on kuitenkin mahdotonta määritellä tutustumatta kohteeseen tarkemmin, sillä kattojen tilanteet, ominaisuudet, kunto sekä korjaustarpeet vaihtelevat suuresti. Esimerkiksi purku- ja korjaustöiden määrä täytyy katsoa aina sen mukaan, missä kunnossa ovat katto sekä sen alapuoliset rakenteet, eli toteutetaanko osittainen vai kokonaisvaltainen kattoremontti. Jyrkkä, korkealla sijaitseva katto voi vaatia avukseen enemmän telineitä, henkilönostimia sekä muuta kalustoa. Katon materiaali, muoto ja koko vaikuttavat tietysti tarvikkeiden menekkiin sekä työtuntien määrään, ja lisäksi urakan vaativuutta kasvattaa, mikäli katolta löytyy paljon pellityksiä, jiirejä, lippoja, läpivientejä, kattotuotteita sekä muita huomioon otettavia yksityiskohtia. Kattoremontin hinta lasketaan meillä aina tapauskohtaisesti ja kattosi tarpeiden mukaan, joten hinta sisältää vain olennaisen, ei mitään turhaa tai tarpeetonta.

Plus Kattopalvelu toteuttaa peltikattoremontit, tiilikattoremontit sekä huopakattoremontit avaimet käteen- palveluna vaihe vaiheelta. Tuomme työmaalle mukanamme kaiken tarvittavan: tuotteet, telineet, työkalut, materiaalit, suojapressut ja niin edelleen. Haluamme varmistaa projektin turvallisen toteutuksen alusta loppuun saakka, joten käytössämme on aina asianmukaiset turvakengät ja -köydet, kypärät, valjaat sekä muut tarvittavat putoamissuojaimet. Ensi töiksemme teemme katemateriaalin edellyttämät pohjatyöt ja valmistelut, irrotamme vanhaa kattorakennetta tarvittavilta osin sekä puramme myös alusrakenteita ja yläpohjaa, mikäli remonttitarve ulottuu niihinkin. Rakennamme katon huolellisuutta noudattaen ja kerros kerrokselta tarkasti oikeassa järjestyksessä, jotta täysi vesitiiveys varmasti saavutetaan. Lopuksi katto saa uuden, uljaan vesikatteen kruunukseen. Kun kaikki on tehty, siivoamme paikat, keräämme rakennusjätteen poiskuljetusta ja asianmukaista hävitystä varten, sekä suoritamme kohteelle kattavan lopputarkastuksen. Meillä teetetylle kattoremontille saat lisäksi aina täyden laatutakuun.

Kattoremonttia suorittaessamme teemme tarpeen mukaan myös mahdolliset muutos- ja parannustyöt rakenteisiin. Joskus olemassa olevaa kattorakennetta on tarpeen korottaa, tai katon muoto tai materiaali voidaan haluta vaihtaa tyystin toisenlaiseen, joko esteettisten näkökulmien vuoksi tai käytännön seikkoja silmällä pitäen. Rakennamme umpeen tarpeettomiksi jääneet kattoläpiviennit, oikaisemme notkolle painuneen katon ja lujitamme kovia kokeneet rakenteet. Parannamme yläpohjan tuuletusta tai toteutamme katon energiaremontin lisälämmöneristyksellä. Plus Kattopalvelu suorittaa kaikki katon ja yläpohjan kunnostustyöt kokemuksen suomalla varmuudella ja hyvän rakennustavan mukaan. Kauttamme hoituvat kattotöistä haastavimmatkin, jopa luvanvaraiset ja erityisosaamista vaativat varttikaton eli mineriittikaton asbestipurkutyöt.

Katon huollot, korjaukset, saneeraukset, asennukset, varustelut sekä muut kattotyöt laatupalveluna ja kokonaisvaltaisella osaamisella

Taitavilta ja tehokkailta kattotyöntekijöiltämme saat myös kaikki muut kattotyöt, joita kattosi vain voi kaivata. Katon käyttövarmuuden palauttaminen ei läheskään aina edellytä kokonaisvaltaista kattoremonttia, vaan usein täsmätoimenpiteinä toteutetut huollot ja korjaukset riittävät ylläpitämään katon kuntoa toivotulla tavalla. Katon huolto ja korjaus on kustannustehokasta ja kaikin puolin järkevää, sillä säännöllisesti tehtyinä tällaiset kattotyöt ehkäisevät isommat ongelmat, eikä reippaammankokoisiin remontteihin tarvitse ryhtyä ennen aikojaan. Katon tilanteesta ollaan koko ajan selvillä ja mahdollisiin haastekohtiin pystytään reagoimaan nopeasti, jolloin homma hoituu maaliin pienemmillä ja huokeammilla korjaustoimilla. Olemassa olevan katon käyttöikää saadaan jatkettua, ja tunnollisesti ylläpidetty katto jaksaa pitää puolensa kosteutta, likaa, lunta, sammalta ja muita ulkoisia rasituksia vastaan.

Suoritamme laadukkaat huollot katollesi kausihuolloista täsmätoimenpiteisiin. Tarkastamme katon säännöllisesti ja katsastamme siitä muun muassa saumat, läpiviennit, jiirit, katepinnan, kattotuotteet sekä yläpohjan tilanteen. Puhdistamme katon ja sadevesijärjestelmän, poistamme pinttyneen sammaleen ja pudotamme lumet sekä sulatamme jäät katolta ja ränneistä. Kun katto vuotaa, tai kun se tarvitsee muilta osin korjausta, hoidamme kunnostukset yksittäisistä katepinnan paikkauksista laajamittaisiin lahovauriokorjauksiin. Vaihdamme rikkinäiset tiilet, saumaamme rakoilevat huovat, paikkaamme katepeltien reiät, kunnostamme vuotavat läpiviennit ja korjaamme rakoilevat jiirit. Paikkaamme aluskatteet siististi ja kestävästi sekä toimitamme taidolla ja tehokkuudella myös akuutit, toisinaan hyvinkin mittavat myrsky- ja lumivauriokorjaukset.

Katon huoltojen ja korjausten lisäksi palvelumme kattaa erilaiset katon varustelu- ja asennustyöt. Läpivientien asennus, huolto ja uusiminen samoin kuin kattolyhtyjen, kattoikkunoiden, kattovalokupujen ja kattoluukkujen rakennus sekä uusiminen hoituvat kaikki moitteettomasti kattotaitureiltamme. Eristämme ilmanvaihtoputket, asennamme sadevesijärjestelmän sulanapitokaapelit sekä toimitamme kotiisi tai mökillesi laadukkaat ja kestävät aurinkopaneelit. Kunnostamme otsalaudat, tuulilaudat, räystäslaudat sekä muut talon puuosat sekä suoritamme kaikenlaiset peltisepäntyöt: seinällenostopeltien, päätypeltien ja räystäspeltien uusimiset ja vaihdot, irronneiden peltilistojen kiinnitykset ja vaihdot, piipunpellitysten asennukset sekä piipunhatut hormia suojaamaan vaikka mittatilaustyönä. Asennamme kattoturvatuotteet, lintuverkot, lintupiikit sekä pieneläinesteet. Saneeraamme rännit ja asennamme tyylikkäät valokatteet terasseille, pihavarastoihin ja pyöräkatoksiin. Oli työ suuri tai pieni, helpompi tai haastavampi, meiltä kyllä onnistuu.

Katto on juuri niin toimiva kuin sen yksityiskohdatkin – siksi on täysin välttämätöntä, että muun muassa vedenpoisto, eristys, tuuletus sekä aluskate ovat viimeisen päälle kunnossa katollasi. Kattoremonttia ei kannata jättää viime tinkaan, sillä ajoissa toteutettu katon asennus ja uusiminen on helppo ja huokea tapa turvata katon tulevaisuus. Onnistunut kattoremontti antaa katollesi uuden elämän ja tarjoaa talollesi luotettavan, ehjän ja energiatehokkaan suojan tuleviksi vuosiksi ja vuosikymmeniksi. Meiltä Plus Kattopalvelulta saat laadukkaan toteutuksen kattoremontille sekä jatkossa myös kaikki huollot ja korjaukset kattosi hyvinvointia tukemaan. Ryhdy siis toimiin ajoissa, pidä poissa kosteusvauriot ja takaa käyttövarma katto. Ulkoista kattoremontti, katon asennus ja uusiminen helposti ja huolettomasti huippuammattilaisillemme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme kattotöistä!